-
Vadászterületek
Válasszon régiót
Big 5, Caprivi NP
Big 5. Mudumu NP
Vadászat, 190.000 ha-on
Zebrák területe
Namibia

Namíbiai Vadászat 2016.

A vadászterületek egy része szabad terület, de többségében 5-24 000 ha vad farm. 30 nál több koncessziós területtel rendelkezünk kb. 250 000 ha-on.

Kiváló a szállás, ellátás a vadászterületeken, ezek közelében,több koncessziós vadászterület is elérhető 30-50 percnyi autó úttal. A szállások a farmokon általában afrikai stílusban épített, zuhanyzóval, wc-vel rendelkező bungalókban, szobákban találhatók. A kertekben, esetenként úszómedence, sütő, főző helyek, lappa áll a vendégek rendelkezésére. A lappában, /afrikai stílusban épült közösségi épület/ van az étterem, bár és nappali.

Az egyik központi vadászterület 12 ha. Neve Ongeama, Windhoektől 80 km-re É-ra található. Itt, a szállás 60-70 cm magas beton aljzaton, hálószobás, terasszal rendelkező, üvegajtós luxus vadászsátorban van. A sátorral egybe épített kő épületben van a zuhanyzó, WC, mosdó. A tető afrikai stílusban épített fűtető, a jó hőszigetelés végett. A tábortól 200 m-re egy vaditató található, ahova szinte folyamatosan jár inni zsiráf, varacskos, pávián, kudu, oryx. hartebeest, eland, zebra, kék gnu. Olyan a hatása a tábornak, mintha a 1900-as évek eleji afrikai vadásztábor lenne, modern, luxus kivitelben. 

Tündériek a vendéglátók, igazi családi nyaralás is megoldható, vadászattal kombinálva a cápa horgászat és a fotó szafari. A vadászat végeztével is tudunk szervezni igény szerint több napos, hetes fotószafarit is. Több vadászterülethez közel van az Etosha Nemzeti Park, a 280 millió éves megkövesedett erdő, a 10-27,000 éves Busman rajzok, az Atlanti óceán, ahol Delfin túrákat, Cápa horgászatot, sivatagi quad túrákat stb. lehet szervezni.

Trófeák minősége kiváló, átlagon felüli!

Hozzám a legtöbb új vendég, a korábbi vendégek ajánlására érkezik!

Azért is van több területtel kapcsolatunk, mivel a különböző területeken más és más vadfaj produkálja a legjobb trófea minőséget. pl. közép Namíbiában számíthatunk a legjobb Hartebeest trófeákra, Damaralandban a legerősebb Vándorantilopokra. 

Várjuk íjász vadászbarátainkat is.

Minimum vadásznap íjászoknak 6 nap.

www.afrikavadaszat.hu


Feltöltés alatt


-

© 2019 Minden jog fenntartva!