-
Vadászterületek
Válasszon régiót
Big 5, Caprivi NP
Big 5. Mudumu NP
Vadászat, 190.000 ha-on
Zebrák területe
Namibia

 Namíbiai Veszélyes vad vadászat!!

A partnerem három vadászterületet bérel az államtól a Caprivi sávban.

1, A Zambézi folyó mellet található 150.000 ha-os terület híres a kiváló agyarú nagy létszámú Elefántjairól, sok nagyobb fával, mint a Tikfa és több más fafajta. A területet erősen tagolják a nyílt füves szavannák. Ideális a vadászat Július végétől Október végéig. Könnyen vadászható terület! Idősebb vadásztársak is megtudnak szerezni egy igen jó agyarú bikát.

Egyéb vadfajok amire lehet itt vadászni: víziló, krokodil, bivaly. Katima Mulilotól gépkocsival fél óra a terület.

2, A Mudumu Nemzetipark határán elterülő 110 000 ha-os vadászterület a nyugat Capriviban fekszik.

Vadászható itt kiváló trófea minőségben az Elefánt, Bivaly, Roan, Sable, Kudu, Kék gnu, Zebra, Varacskos, Duiker. A Leopárd, Hiéna vadászatára 50% az esély. Közeli concessiós területeken van a Víziló, Crokodil, Vörös Lechve. Katima Mulilo repülőterétől kb 1,5 óra autóval a camp.

3, A Csobe folyó mentén 200.000 ha nagyságú vadászterület a Botswanai Chóbe Nemzeti Parkkal határos.  Nagyszerű Elefántra, Vízilóra, Bivalyra. A Chóbe folyón hajózva, sokszor 1.000 nél is több elefántot figyelhetünk meg, részben a vadászterületen, részben a szomszédos  NP területén. Könnyen vadászható terület. 

Minden Big 5 vadászat időpont kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a különböző vadfajoknak a vadászterületeken az aktivitása különböző lehet. Természetesen korrekt tájékoztatást kap a vadász programja összeállításakor . 

www.afrikavadaszat.hu

Namíbia Afrika gyöngyszeme.

Namíbia Dél-nyugat Afrikában, az Atlanti óceán partján terül el, partvidéke 1300 km. Szomszédai Dél-Afrika, Botswana, Zambia, Angola. Területe 825 000 km2, kilencszer nagyobb mint Magyarországé, de lakosainak száma mindössze 2 millió. Fővárosa Windhoek. Államformája köztársaság, függetlenségét 1990. április 21-én nyerte el Dél-Afrikától. A föld egyik legegészségesebb országa. A páratartalom 7-15% az év 300 napján. Namíbia felett nincs ózonjuk, tiszta a levegő, nagyon kicsi az ipari termelés, mezőgazdasági termelés 95%-a  állat tartás, ahol csak legeltetéssel és ásványi anyag kiegészítéssel állítják elő a húst, teljesen természetes módon. A helyi húsok íze felülmúlhatatlan. Itt a turisták szervezete megújul, meg tisztul. Növény és állatvilága páratlan. Nagyon komoly kontroll mellet történik a vadgazdálkodás, ezért magas trófea minőség mellet, magas a vadászható és nem vadászható vadfajok létszáma. Környezet védelem magas színvonalú, a megújuló természeti erőforrásokkal való gazdálkodás példaértékű.


Feltöltés alatt


-

© 2019 Minden jog fenntartva!